Privatøkonomi har indflydelse på dagligdagen for os alle. Mange aspekter kan være udfordrende at forstå, hvis man ikke har en økonomisk uddannelse. MoneyTalk hjælper dig med at finde det billigste lån, der matcher netop dine behov. Vi leverer informationer om alle forskellige lånetyper og har lavet individuelle vurderinger af vores samarbejdspartnere. Derudover kan du på vores blog læse om forskellige finansielle begreber, samt undersøgelser som vi løbende udfører med udgangspunkt i økonomi i Danmark.

Sådan fungerer MoneyTalk

På Moneytalk.dk kan du sammenligne de bedste låneudbydere i Danmark og finde netop det lån, der matcher dit individuelle behov. Du kan blot sammenligne lån blandt vores samarbejdspartnere på baggrund af ÅOP og derefter sender vi dig direkte videre til den side, hvorpå du kan ansøge om et lån hos den pågældende samarbejdspartner.

Vi tjener penge på, at videreformidle dig som kunde til en af vores samarbejdspartnere. De betaler os for, at vi sender en ny potentiel kunde videre til dem. MoneyTalk er fuldstændig gratis for dig som forbruger og du betaler ikke mere end normalt ved at anvende vores sammenligningsportal til at finde frem til dit lån. Såfremt du er på udkig efter det billigste forbrugslån eller kviklån på markedet, er Moneytalk.dk stedet for dig.

Vores uddannelse

Skribenterne på MoneyTalk er universitetsuddannede i erhvervsøkonomi. Vi har dermed gode kvalifikationer til at levere objektiv og præcis vejledning inden for privatøkonomi. Med udgangspunkt i teorien som er tilegnet på universitetet, formidler vi viden gennem artiklerne på denne side og sørger for, at du som besøgende er forberedt bedst muligt på at optage et lån.

Hvem står bag MoneyTalk?

Moneytalk.dk ejes og drives af virksomheden MLD GROUP ApS, der hjælper virksomheder inden for online markedsføring. Såfremt du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på vores kontakt side eller på vores e-mail. Såfremt du ønsker flere informationer om, hvordan vi behandler personoplysninger og cookies, kan du læse mere her.

Miljøvenlig indpakningE-mail: info@moneytalk.dk

MLD GROUP ApS
Krøyer Kielbergsvej 10
8660, Skanderborg
Danmark
CVR: 38826794

Om os
5 (100%) 1 vote