Om os

Hjem » Om os

Disclaimer

Moneytalk.dk drives med kommercielt formål og modtager provision eller anden betaling gennem affiliate links og omtale på siden. Låneudbyderne som vises på denne side er ikke nødvendigvis repræsentative for hele markedet.

Indtjeningen på Moneytalk.dk er baseret på at sende trafik til vores samarbejdspartnere (affiliate markedsføring). Moneytalk.dk modtager provision, hvis en bruger ansøger om et lån eller tager et lån ved at have besøgt en samarbejdspartner gennem vores side.

Om os

Privatøkonomi har indflydelse på dagligdagen for os alle. Mange aspekter kan være udfordrende at forstå, hvis man ikke har en økonomisk uddannelse. MoneyTalk hjælper dig med at finde det lån online, der matcher netop dine behov. Vi leverer informationer om alle forskellige lånetyper og har lavet individuelle vurderinger af vores samarbejdspartnere. Derudover kan du på vores blog læse om forskellige finansielle begreber, samt undersøgelser som vi løbende udfører med udgangspunkt i økonomi i Danmark.

Moneytalk.dk drives af:

MLD GROUP ApS
Krøyer Kielbergsvej 10,
8660 Skanderborg
CVR-nr.: 38826794
info@moneytalk.dk

Sådan fungerer MoneyTalk

På Moneytalk.dk kan du sammenligne de  låneudbydere i Danmark og finde netop det lån, der matcher dit individuelle behov. Du kan blot sammenligne lån blandt vores samarbejdspartnere på baggrund af ÅOP og derefter sender vi dig direkte videre til den side, hvorpå du kan ansøge om et lån hos den pågældende samarbejdspartner.

Vi tjener penge på, at videreformidle dig som kunde til en af vores samarbejdspartnere. De betaler os for, at vi sender en ny potentiel kunde videre til dem. MoneyTalk er fuldstændig gratis for dig som forbruger og du betaler ikke mere end normalt ved at anvende vores sammenligningsportal til at finde frem til dit lån. Såfremt du er på udkig efter tilgængelige forbrugslån eller kviklån på markedet, er Moneytalk.dk stedet for dig.

Såfremt du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på vores kontakt side eller på vores e-mail. Såfremt du ønsker flere informationer om, hvordan vi behandler personoplysninger og cookies, kan du læse mere her.

Miljøvenlig indpakningE-mail: info@moneytalk.dk

Scroll til toppen