Vivus

Hjem » Låneudbydere » Vivus

Disclaimer

Moneytalk.dk drives med kommercielt formål og modtager provision eller anden betaling gennem affiliate links og omtale på siden. Låneudbyderne som vises på denne side er ikke nødvendigvis repræsentative for hele markedet.


Vivus ejes og drives af 4Finance ApS og startede tilbage i 2009 med at tilbyde udlån i Danmark. Vivus adskiller sig fra de andre låneudbydere ved at tilbyde en kreditaftale, der for nye kunder altid er rentefri lån i de første 30 dage. Nye kunder kan søge om et kreditbeløb op til 6.000 kr., mens eksisterende kunder kan søge om en fornyelse af sin kredit op til 12.000 kr. Såfremt du ønsker at låne flere penge, kan du læse mere om vores andre samarbejdspartnere – eksempelvis Bank Norwegian, der tilbyder lån op til 400.000 kr. Vivus er en låneudbyder og ikke en klassisk bank. Det vil sige, at du ikke kan sætte din opsparing ind på en konto hos Vivus og virksomheden finansierer dermed ikke sine udlån med indlån. En fordel ved virksomheden er, at de svarer på din låneansøgning og udbetaler penge døgnet rundt.

Vivus logo

Vivus arbejder med følgende betingelser ved optagelse af et vivus lån:

  • Lånebeløb: 100 kr. til 12.000 kr.
  • Alder: 20 år
  • ÅOP: 0% til 791,6%
  • Afbetalingsperiode: 3 måneder til 12 måneder
  • Svartid på låneansøgning: Straks

0% i ÅOP (Årlige omkostninger i procent) kan opnås gennem tilbuddet til nye kunder, der kan få en periode uden renteudgifter. ÅOP på 791,6% opnås ved lån af meget små beløb, da der som udgangspunkt altid er faste omkostninger ved at håndtere nye kunder. Dvs. at hvis du låner nogle få hundrede kr. bliver låneudbyderen nødt til at tage en højere procentdel for at få de faste omkostninger dækket.

Vivus anmeldelser

Undersøger vi Trustpilot, vil vi med det samme se, at Vivus.dk har fået 5 ud af 5 stjerner, hvilket illustrerer en fremragende anbefaling blandt kunderne. Resultatet er ydermere baseret på 3.327 anmeldelser, hvilket betyder, at de 5 stjerner er helt igennem retvisende for kundeoplevelsen hos Vivus. Blandt anmeldelserne finder vi folk, der både roser letheden i processen, god kundeservice, fint renteniveau og generel glæde og positivitet. Baseret på disse mange anbefalinger, kan du som ny kunde sagtens forvente en service i topklasse og kan med ro i maven vælge at låne penge hos Vivus. Ønsker du at komme i kontakt med denne låneudbyder, kan du finde vivus kontakt nedenfor.

Vivus kontakt

Vivus
Vesterbrogade 1 L, 4.
1620 København V
Danmark

Tlf: +45 7877 2068

E-mail: info@vivus.dk

Åbningstiderne for kundeservice er alle hverdage mellem kl. 8.00 og 18.00. Derudover gør låneudbyderen opmærksom på, at de udbetaler penge døgnet rundt. Vælg lånebeløb her, såfremt du ønsker at låne et andet beløb and hvad Vivus tilbyder.

Scroll til toppen