Modus Finans

Hjem » Låneudbydere » Modus Finans

Disclaimer

Moneytalk.dk drives med kommercielt formål og modtager provision eller anden betaling gennem affiliate links og omtale på siden. Låneudbyderne som vises på denne side er ikke nødvendigvis repræsentative for hele markedet.


Modus Finans drives i samarbejde med 3C Retail A/S, der også står bag en lang række af andre låne-brands, herunder Leasy. 3C Retail A/S blev stiftet i 1999 under det daværende navn Leasy. De var blandt de første til at sælge hvidevarer online og åbnede senere op for forbrugslån online gennem forskellige brands, herunder Modus Finans. Dette brand adskiller sig fra sine konkurrenter ved, at de tilbyder 2 årlige afdragsfri måneder som en del af tilbagebetalingsaftalen. Derudover er det værd at nævne, at det altid er muligt at betale lånet helt tilbage uden ekstra omkostninger. Modus Finans giver svar inden for en time og sørger for, at du får pengene på kontoen senest i morgen.

Modus Finans logo

Modus Finans udbyder lån til dig, hvis du opfylder følgende betingelser:

  • Lånebeløb: 10.000 kr. til 50.000 kr.
  • Alder: 20 år
  • Rente: 9,9% til 26,08%
  • Afbetalingsperiode: 12 måneder til 78 måneder

Ulempen ved Modus Finans er, at de ikke tilbyder lavere lånebeløb end 10.000 kr., men til gengæld et maksimalt lånebeløb på 50.000 kr. Derudover tilbyder de desværre ikke lån, såfremt du er registreret i RKI. Læs mere om lån trods RKI. Lave lånebeløb har gennem de seneste år opnået stor popularitet, da folk generelt godt kan lide kun at låne det beløb som de står og mangler. Heldigvis tilbyder mange af vores andre samarbejdspartnere lån helt ned til 100 kr. Det positive ved Modus Finans er, at ÅOP ikke er flere hundrede procent. Man opnår en maksimal effektiv rente på 42,94%, hvilket er meget lavere end mange andre låneudbydere online.

Modus Finans anmeldelse

På Trustpilot opnår Modus Finans desværre kun 2 stjerner af 5, hvilket er en vurdering under middel. Stjernerne er dog kun baseret på 15 anmeldelser, hvilket ikke er repræsentativt for den samlede kundebase hos Modus Finans. Der kan også findes flere 5-stjernede anmeldelser, hvor kunderne lægger vægt på en rigtig god kundeservice med særdeles hjælpsomme medarbejdere.

Modus Finans kontakt

Modus Finans
Østre Stationsvej 1-5
5000 Odense C
Danmark

Tlf: +45 9999 9111

E-mail: modusfinans@modusfinans.dk

Der tilbydes ekstraordinær kundeservice hos denne låneudbyder, hvor telefonlinjerne har åbent alle ugens dage mellem kl. 08.00 og 22.00. Se vores andre samarbejdspartnere på vores oversigt over, hvor man kan lån penge online.

Scroll til toppen