Kviklån

Hjem » Lån Penge » Kviklån

Disclaimer

Moneytalk.dk drives med kommercielt formål og modtager provision eller anden betaling gennem affiliate links og omtale på siden. Låneudbyderne som vises på denne side er ikke nødvendigvis repræsentative for hele markedet.


Et kviklån går under mange forskellige navne, herunder bl.a. forbrugslån, minilån, mikro lån, sms lån og mange flere. Men hvad er et kviklån egentlig? Denne type af lån, uanset hvilket navn det går under, er et kontantlån, som du får nemt, hurtigt og enkelt. Hvis du har gået med tanken om at optage et lån, men ikke har prøvet det før, kan det være meget svært at finde rundt i. Man kan let blive i tvivl om, hvad man skal se efter og hvad man ikke skal gøre. Dette bør dog ikke standse dig i at optage kviklånet. Du har mulighed for at finde informationer om stort set alt, hvad du måtte være i tvivl om.

Optag et kviklån nu ved at sammenligne kviklån lige her på Moneytalk.dk. Mange mennesker er især i tvivl om områder såsom, hvilke fordele der er med denne type lån, hvad man skal være opmærksom på. Derudover mangler de informationer om, hvornår det er acceptabelt at tage et lånet og hvilke krav der er for at låne penge.

Kviklåns fordele

Et kviklåns største fordel er, at du får hurtig udbetaling af de penge, som du ønsker at låne. Du kan optage et kviklån online og det tager ofte ikke længere tid end en time, før din låneansøgning bliver gennemgået. Det er også muligt at tage et sms lån, hvor du simpelt ved hjælp af en sms kan optage et lån. For mange er en af de helt store fordele også, at der ikke stilles nogle spørgsmål, når man optager denne form for lån.

Kviklån uden sikkerhed

Kviklån

Hvis du går ned i din bank og ønsker at optage et lån, så vil du både skulle forklare dig angående, hvad du skal bruge lånet til. Du bliver også spurgt indtil, hvor hurtigt du forventer at kunne betaler det tilbage og om du kan stille nogen garanti for lånet. Ved optagelsen af kviklån undgår man dog alle disse nærgående spørgsmål og du undgår samtidig at skulle stille garanti for lånet. Kviklån online har derfor oplevet stor fremgang og er blevet mere og mere populært at benytte. Særligt hvis man har fået en uforudset udgift, ønsker at rejse på en ferie eller drømmer om et nyt forbrugsgode.

Læs kontrakten

Ønsker du at optage et lån, er det utroligt vigtigt, at du sørger for at nærlæse kontrakten. Der kan nemt stå noget med småt som du ikke er opmærksom på. Du undgår derfor at snyde dig selv, hvis du er lidt ekstra påpasselig. Læs alle vilkår og betingelser igennem, når du skal optage dit kviklån. Kviklånets fordele er altså markante, hvilket gør låneformen til en af de mest attraktive i Danmark, da det stort set altid er muligt at finde et billigt lån.

Lån i banken kan være svært

Det kan være svært at skulle optage et lån i en bank. Det skyldes, at kravet til at kunne optage et lån i en bank er langt større, end hvis du optager et kviklån online. Langt de fleste banker er meget påpasselige med at låne penge ud. Særligt til personer, som ønsker at bruge dem på forbrugsgoder. For overhovedet at få lov til at låne pengene skal du derfor igennem en utrolig lang proces. Det kan i sidste ende slutte med, at du ikke får kviklånet alligevel.

Et banklån vil dog ofte være det billigste lån, så hvilket lån der er bedst for dig at optage, afhænger af om det betyder mest for dig at få pengene hurtigt eller få lave omkostninger på dit lån. Kviklån uden sikkerhed vil nemlig stort set altid være den nemmeste og hurtigste måde at låne penge på.

Bedste kviklån

Mange glemmer hurtigt, at rentefrit kviklån og gratis kviklån ikke eksisterer. Man skal huske på, at man betaler en pris for ikke at skulle stille nogen form for sikkerhed eller lignende. I modsætning til, hvad man skal, hvis man ønsker at optage et lån i en bank. Der er visse områder, som du især skal være opmærksom på, når du optager lånet.

Månedlig ydelse

Noget af det, som du især skal holde øje med, inden du optager lånet, er, hvad den månedlige ydelse er. Dette er utroligt vigtigt, da du skal have mulighed for at betale denne ydelse hver måned, indtil lånet er betalt ud. For at finde ud af, om dette er muligt for dig, er det meget vigtigt, at du sørger for at lægge et budget. Dette skal gøres inden optagelse af kviklånet. Den bedste måde at gøre dette på, er ved at gå minimum 3 måneder tilbage i dine kontoudtog og få overblik. Dette overblik skal vise, hvor mange penge du har brugt på henholdsvis faste udgifter, forbrug og mad.

Faste udgifter dækker både over husleje, telefonregninger, forsikringer, internet, vand, el og varme, transportudgifter og meget mere. Hvis du ønsker at optage et lån, er det vigtigt, at du får identificeret, hvor mange penge du har tilbage efter, at alle disse poster er betalt. Det beløb, som du har tilbage, må altså ikke skulle benyttes på noget andet end afbetaling af dit lån.

Kviklån rente

Når du har fundet frem til, om det er muligt for dig at betale den månedlige ydelse, er der visse andre områder, som du skal lægge dit fokus på. Fokuser især på renten på dit lån. Kviklån rente er det, som du skal betale for at have lånet. Det er derfor meget essentielt at sørge for, at man opnår den lavest mulige rente. Dette børn man altid gøre, når man ønsker at optage et kviklån.

Kviklån ÅOP

ÅOP (årlige omkostninger i procent) betegnes som en indikator for, hvor meget du kommer til at betale for lånet. Dette inkluderer alle de omkostninger, som du kommer til at have i forbindelse med at optage lånet. Det er altså især denne omkostning, som du skal være opmærksom på. I denne omkostning indgår der nemlig både hvilken rente, som du skal betale for lånet og hvilke gebyrer der medfølger ved optagelsen af lånet. Slutteligt indgår også, hvad du eventuelt skal betale for at oprette lånet. Husk derfor på, at gratis kviklån ikke eksisterer. Det er vigtigt, at du sammenligner de forskellige muligheder hos forskellige låneudbydere, når du ønsker at optage et kviklån online.

Kviklån krav

Der er en række krav, som du skal opfylde, hvis du ønsker at låne penge. Nedenfor kan du læse, hvilke krav du som minimum skal opfylde for at optage et lån.

Kviklån uden nemid

At optage et lån uden nemid er stort set ikke muligt. Det skyldes, at du skal benytte dit nemid til at kunne bekræfte, at du er den person, som du udgiver dig for at være. Låneudbydere benytter også ofte nemid til at underskrive låneaftaler. Du kan således ikke låne penge uden, at du har et nemid.

Kviklån 18 år

For at optage et lån, er det er krav, at du skal være fyldt 18 år. Dette skyldes, at du skal være myndig, da du skal ses som værende i stand til at træffe beslutningen om, at du vil optage lånet. Samtidig skal du være bevidst om, hvilket ansvar der følger med denne beslutning.

Kviklån trods rki

Det er ved de fleste låneudbydere ikke muligt at optage et kviklån trods rki. Rki står for Ribers Kredit Vurdering. Du er registreret i dette register, når du ikke har sørget for at betale dine regninger til tiden. Det er de færreste udbydere, som vil give dit et lån, hvis du står registreret i rki. De frygter nemlig, at du ikke vil betale lånet tilbage. Er du registreret i rki kan det altså være nødvendigt for dig at finde en anden måde at optage et lån på. Kviklån trods rki er stort set aldrig en mulighed.

Kviklån studerende

Det er ikke kun muligt for fuldtidsansatte voksende at optage et lån. Hvis du lever op til de ovenstående krav for at låne penge, kan du også gøre dette på trods af, at du er studerende. Som studerende kan det være svært at få økonomien til at række. Særligt hvis man ikke har et fritidsjob ved siden af sin SU. Samtidig ønsker mange studerende at leve et godt liv med mange cafebesøg, nyt tøj og fester. Disse er alle udgifter, som tærer hårdt på økonomien.

Af denne grund kan kviklån til studerende virke attraktivt, da det er en nem måde at få hurtige penge på. Du skal dog være sikker på, at du kan tilbagebetale lånet hver måned. Hvis dette ikke er tilfældet, bør du i stedet for se nærmere på mulighederne for at optage et SU lån. Her skal du først betale lånet tilbage, efter du har afsluttet din uddannelse.

Pas på økonomien

Kviklån online

Ønsker du at låne penge, er det vigtigt, at du husker på at passe på din økonomi. Sørg for at overveje, hvorvidt du har brug for at optage lånet. Er der opstået en uforudset udgift, så undersøg mulighederne for at låne penge hos din familie. Dette vil være langt billigere for dig, da der ikke vil være nogle omkostninger forbundet med denne løsning. Har du fundet et nyt forbrugsgode, som du går og drømmer om, så overvej, om du kan vente med at købe det. Eventuelt indtil næste gang du får løn eller til, at du har sparet lidt penge op til det.

Lav et budget

Hvis du har fundet frem til, at du ønsker at optage et lån, så bør du lægge et grundigt budget for din økonomi. Er det første gang du skal lægge et budget, så gå 3-6 måneder tilbage i din økonomi og undersøg, hvad du har brugt på forskellige poster. Fokuser på at få gennemgået alle omkostninger og delt dem ind i kategorier. På denne måde vil du også hurtigt opdage, hvis du bruger for mange penge på mad eller forbrug.

Når du har fundet frem til, hvor mange penge du i gennemsnit bruger hver måned på faste udgifter, mad og forbrug, så skal du se på, hvor meget du månedligt skal betale tilbage på det lån, som du ønsker at optage. Er dette beløb højere, end hvad du har tilbage efter, at dine udgifter er betalt, så bør du lægge et budget, hvor du begrænser dit forbrug. Alternativt kan du arbejde ekstra for at sikre, at lånet kan betales tilbage.

Hvilke personer egner kviklån sig til?

Man kan ikke sige, at kviklån egner sig til bestemte typer af personer. Lånet egner sig til dig, hvis du har behov for flere penge, end hvad du selv har. Denne form for lån er meget populært blandt danskerne, da det er en så hurtig og enkel form for at låne eksempelvis 50.000 kr. Af denne grund er det mange forskellige personer, som optager et lån. Der kan være forskellige årsager til, at man vælger at låne penge. Nogle af årsagerne kan du læse nedenfor.

Uforudsete udgifter

Det kan være nødvendigt at tage et lån, hvis der er opstået en uforudset udgift. Med en uforudset udgift menes der en udgift, som man ikke havde forventet ville komme. En uforudset udgift kan fx være en dyr tandlægeregning, en bilreparation, et behov for en ny opvaskemaskine eller andet. En uforudset udgift er altså en udgift, som er nødvendig at betale. Derfor egner hurtige og nemme lån sig godt til disse typer af udgifter, da du ikke skal vente i evigheder på at få lånet.

Den daglige økonomi

Nogle personer lånet penge, fordi de har brug for ekstra penge i den daglige økonomi. Hvis man fx har haft en måned, hvor man har skulle betale rigtig mange regninger og ikke har en opsparing at tage af, kan det for nogle være nødvendigt at tage et kviklån. Man skal dog være varsom med at bruge lån som et boost til sin daglige økonomi, da man skal huske på, at det ikke er gratis at låne penge og at de skal tilbagebetales igen.

Sammenlign kviklån

Der er kommet meget stor konkurrence på markedet for lån. Som du nok har opdaget, så er der utroligt mange udbydere af lån – eksempelvis Turbolån og Modus Finans. Dette resulterer i, at priserne på denne låntype bliver presset i bund og det er derfor muligt at optage et lån på nettet uden, at det koster en formue. Sammenlign kviklån for at finde det billigste kviklån, det bedste kviklån og kviklån med lav rente. For at finde det billigste kviklån, bør du sammenligne de tilgængelige udbydere på markedet og se på, hvad omkostningerne forbundet med lånet er. Sammenlign kviklån her på siden for at finde det bedste kviklån, som passer bedst til dine behov.

Kilder

Såfremt du ønsker yderligere informationer om låneudbydere i Danmark eller det at være registreret i RKI, kan du læse mere på følgende sider:

Scroll til toppen